lessen

Salsa


salsa alg. 020De salsa stijl die bij Salsamore wordt gegeven is de LA stijl (Los Angeles stijl), in Nederland de meest gedanste stijl, maar ook aan andere dansen wordt goed aandacht gegeven.
De Basis van Merengue & Bachata is ook onderdeel van de Salsales. Salsamore richt zich vooral op de techniek, het aanvoelen van de muziek en het goed en zo makkelijk mogelijk uitvoeren van deze combinaties. Daarbij heeft Salsamore ook een geheel eigen stijl van dansen (een mix met de Cubaanse stijl ), door Club Asi de naam Club Style gegeven.
Alleen al door het spelen met de simpele salsa basis kun je met je partner veel plezier beleven op de dansvloer! Bij Salsamore ga je dat al tijdens de eerste les doorkrijgen!
Ons doel is dat  je na en tijdens jouw eerste cursus al de dansvloer op kunt en durft, waarbij vooral het plezier hebben in het salsadansen voorop gaat!
Snelle draaien, diepe dips en ingewikkelde voetenwerk, het is allemaal NIET nodig om lekker en met plezier te kunnen dansen.

Salsa Easy Going


segLaat je niet afschrikken door alle snelle draaien die je ziet bij gevorderde dansers, salsa is voor iedereen.
Het kan ook anders! Salsa easy Going, speciaal voor de iets ouderen onder ons.

Wil je op een rustige manier het salsa dansen leren?
En samen met je (dans-)partner lekker van de muziek genieten op de dansvloer?
Dan is ons Salsamore Salsa Easy Going lesprogramma absoluut voor jou!
De Salsa Easy Going kan ook als  als privé les gevolgd worden.
Back to the roots, al met weinig techniek veel mooie dingen op de dansvloer kunnen doen, je zult versteld staan wat je alleen al met een eenvoudige basis op de dansvloer kan doen!