Energy Healing & Coaching

André Gemerts
Spirituele Hulpverlener & Coaching bij Hoogsensitiviteit
Energy Healing

Als je denkt of ervaart beïnvloed te zijn op een negatieve (paranormale) wijze, kun je een beroep op mij doen. Ik begeleid ook mensen met paranormale talenten die nog hun weg daarin zoeken.
Daarnaast kunt u met klachten zoals o.a. depressie, angsten, burn-out, onverklaarbare pijnen bij mij terecht. Geblokkeerde Energie stromingen in je lichaam/systeem kunnen zich uiten in o.a.  hoofdpijn, rugpijn, migraine en andere onverklaarbare pijnen die niet te meten zijn door medische instrumenten, “..het is psychisch..”.
Ook al wordt uw klacht hier niet genoemd kunt u altijd bij mij aankloppen!

Hooggevoeligheid is geen last, maar juist een kracht als je er goed mee leert om te gaan, ik coach u hiermee te leren omgaan en geef u daarbij  bescherming- en reinigingstechnieken die helpen om uw kracht te ervaren en te erkennen.

Naar mijn website

Afspraak maken? bel mij op 06 17703177